Facilități

Facilitățile apartamentelor ASL Residence – Confort și Siguranță

La ASL Residence găsești o gamă largă de dotări și facilități!

Construit după cele mai înalte standarde de siguranță și calitate, complexul rezidențial ASL Residence oferă toate facilitățile și dotările de care ai nevoie. Unitățile beneficiază de generozitatea spațiilor de parcare terane și subterane, dar și de un mix complet de facilități dedicat în mod special „vânătorilor” de locuințe calitative și moderne totodată.

Finisajele apartamentelor

Folosim materiale de calitate superioară cu aspect modern, cu scopul de a crea un design premium atât pentru finisajele exterioare, cât și cele interioare.

FINISAJE EXTERIOARE

  • Structură rezistentă
  • Ferestre și uși exterioare din tâmplărie PVC GEALAN 6 camere
  • Pereți realizați din materiale de top care confera un confort termic superior (zidărie POROTHERM)
  • Alei pietonale moderne care oferă o amenajare de excepție complexului
  • Iluminatul exterior al cladirii, în zonele de acces auto și pietonal, asigurat prin intermediul corpurilor de iluminat moderne
  • Holurile interioare și scara Blocului sunt din GRANIT

FINISAJE INTERIOARE

Finisajele interioare vor fi alese de dumneavoastră de la colaboratorul nostru Dedeman, în baza bugetului aferent proiectului tehnic.

Facilitățile apartamentelor

SUPRAVEGHERE VIDEO ȘI ACCES SECURIZAT

Întreg complexul rezidențial va fi dotat cu un sistem de supraveghere video performant, care va garanta liniștea și securitatea locuitorilor, accesul în imobil fiind monitorizat în permanență.

LIFTURI MODERNE ȘI RAPIDE

Pentru facilitarea deplasării locatarilor la etajul dorit, blocurile vor fi dotate cu ascensoare de ultimă generație, silențioase și rapide. Va asigura confortul maxim al tuturor proprietarilor.

PARCARE SUBTERANĂ ȘI SUPRATERANĂ

Accesul auto și pietonal este facilitat printr-o intrare directă, din str. Fabrica Chibritului, iar fiecare va dispune de un loc de parcare automatizat, securizat și monitorizat video.

INSTALAȚII TERMICE PROPRII

Oferim o gamă largă de apartamente dotate cu centrală termică proprie, care va asigura confortul termic dorit. Astfel că vei dispune de independență termică și confort termic constant.

ASL Residence
Noua ta casă! Cel mai bun raport calitate-preț.

NU MAI STA PE GÂNDURI și PROGRAMEAZĂ-TE ACUM pentru o scurtă vizită a apartamentelor!