Despre proiect

ASL Residence - Complexul Rezidențial din inima capitalei

Căminul tău așa cum ai visat!

ASL Residence - Complexul Rezidențial din inima capitalei

ASL Residence se numără printre proiectele noastre cu potențial, acesta fiind un complex rezidențial care se bucură de un raport reușit între amplasare, calitate și preț. Iar anii de activitate în domeniul imobiliar și în industria de construcții ne-au permis să acumulăm experiență în ceea ce privește punerea pe picioare a unui astfel de proiect, motiv pentru care ne mândrim.

Situat pe Str. Fabrica de Chibrituri nr. 48, îți oferă accesul facil către nenumărate puncte de interes, atracția principală fiind parcul din centrul orașului, anume Parcul Carol, care se află la doar 5 minute distanță de mers pe jos, și o stație STB se află chiar în fața complexului.

Așadar, fiind amplasat într-unul dintre cele mai apreciate și admirate puncte ale Bucureștiului, complexul nostru rezidențial se integrează perfect în peisajul urban, datorită arhitecturei moderne și difereite față de restul clădirilor.

Proiectul ASL Residence

  • în primă parte sunt ridicare 2 blocuri cu un total de 180 de apartamente
  • este în regim de înălțime S + P + 9 Etaje
  • va dispune de studio, apartamente cu 2 și 3 camere și locuri de parcare terane și subterane
  • accesul pietonal și carosabil în interiorul proprietății se va face pe latura din strada Fabrica de Chibrituri, nr.48
  • accesul la etaje se va face cu ajutorul celor 2 lifturi
  • implică existența unor facilități care să asigure locuitorilor un confort sporit.

Suntem convinși că mulțumită echipei noastre de profesioniști, proiectul nostru odată ajuns la final, se va remarca printr-o gama largă de facilități și clienți mulțumiți. De asemenea,  prin calitatea materialelor și finisajelor folosite, cât și prin amploarea facilitaților oferite, clienții vor recunoaşte în noi un partener de încredere, alături de care vor dobândi căminul mult dorit.

Creat cu scopul de fi cea mai accesibilă alternativă pentru tine, proiectul ASL Residence îți oferă toate beneficiile de care ai nevoie pentru a trăi o viață de caliate, alături de familie.

ASL Residence
Noua ta casă! Cel mai bun raport calitate-preț.

NU MAI STA PE GÂNDURI și PROGRAMEAZĂ-TE ACUM pentru o scurtă vizită a apartamentelor!